Covid -19

KontaktRFSL

Nya restriktioner kommer hela tiden men vi fortsätter med våra verksamheter och följer de skärpta restriktionerna som gäller i Skåne. För att vi ska kunna göra det behöver vi hjälpas åt och ber dig att:

Stanna hemma om du är sjuk

Känner du dig sjuk med symtom som snuva, hosta eller feber ska du stanna hemma. Det gäller även om du bara känner dig lite sjuk.

Tvätta händerna

Tvätta händerna direkt när du kommer till våra lokaler. Tvätta med tvål och varmt vatten, minst 20 sekunder. Vi har flera toaletter med handfat i våra lokaler. Är du osäker på vilken du ska använda kan du fråga den du ska träffa. Det finns även handsprit på flera ställen i lokalen.

Håll fysiskt avstånd

Kom precis innan avtalad tid så du inte behöver vänta en längre stund innan ditt möte eller samtal. Är du i väntrummet, håll avstånd.

Mötas på distans

Det finns flera sätt att hålla möten. Kanske kan vi ta en promenad ute om väder och mötestyp tillåter det. Möte via telefon eller videolänk är två andra möjligheter.

Vi erbjuder även terapeutiska samtal på distans. För oss är det viktigt att fortsätta hålla kontakt och att låta verksamheten fortsätta. Kontakta oss så ser vi hur vi bäst kan mötas.