t-grupp

SamtalsmottagningRFSL

Under våren 2021 arrangerar RFSL Rådgivningen Skåne träffar för dig som identifierar dig som trans eller icke cis-person, via Zoom.

Träffarna är planerade till:

  • onsdagen den 24 mars kl 17-19
  • onsdagen den 21 april kl 17-19
  • onsdagen den 19 maj kl 17-19

Vi har under flera år arrangerat träffar i våra lokaler i Malmö, de har varit uppskattade och välbesökta. Nu flyttar dessa träffar ut på nätet och samtidigt bjuder vi in fler personer från hela Skåne att delta.

Träffarna modereras av kuratorerna Hanna och Gabriel från Samtalsmottagningen på RFSL Rådgivningen Skåne. Är du transidentifierad, icke cis-person eller nyfiken/ osäker på din könstillhörighet, mellan 18-98 år och bor i Skåne då är du välkommen att höra av dig.

På träffarna har du möjlighet att prata om ämnen bara andra personer med transerfarenhet kan förstå. Du kan dela dina erfarenheter och få tips från andra som gått igenom samma situation du är i. Har du ämnen du skulle vilja lyfta på träffarna är du välkommen att skriva ett e-brev och föreslå detta. Skriv då ”T-grupp” som ämne.

Är du intresserad att delta, anmäl dig till samtal@skane.rfsl.se skriv ”T-grupp” som ämne. Det är bra om en kan delta på alla tre träffarna men skulle du bara kunna delta på en eller ett par träffar är du ändå välkommen.

Sista anmälan: den 9 mars 2021